TEMPEX BOLLETJES IN JERUSALEM MILLEU PROBLEEM

BEWONER: KRAKEND WORDEN DE KOZIJNEN ERUIT GEGREPEN EN DAARNA DONDERT DE GEVELBEPLATING ERAF, WAARBIJ WITTE ISOLATIE BOLLETJES PO√čTISCH ALS SNEEUW NAAR BENEDEN DWARRELEN.

VRAAG BEWONER AAN TALIS: 6-12-2020 DE TEMPEX BOLLETJES WONINGEN ZIJN DIE AL IN KAART GEBRACHT? BIJ VUURDOORNSTRAAT NR.18 IS DIT DOOR MIJ EN DE ACHTERBUREN VAAK GEMELD, MAAR ER IS DAAR TOEN NIET ADEQUAAT OP INGEGREPEN. IN DIT MILIEU DELICT MAG GELD TOCH GEEN ROL SPELEN? JIJ GAF TOEN WEL AAN DAT ALLEMAAL TE DUUR WERD.

ANTWOORD TALIS MAART: SAMEN MET DE AANNEMER ZIJN WE AAN HET ONDERZOEKEN HOE WE HET BESTE DE OVERLAST VAN DE TEMPEX BOLLETJES ZO MINIMAAL MOGELIJK KRIJGEN. HET IS VOOR ONS OOK BELANGRIJK DAT DIT ZO ZORGVULDIG MOGELIJK AFGEVOERD WORDT. ER KOMT EEN PLAN OM DE OVERLAST AANZIENLIJK TE BEPERKEN, DIT KUNNEN WE DAN MET JULLIE DELEN.

DONDERDAG 7 JULI GELDERLANDER 2022
REACTIE VAN TALIS: POLYSTYREEN BOLLETJES. IN HET VERLEDEN ZIJN DE MUREN VOOR ISOLATIE GEVULD MET POLYSTYREEN BOLLETJES OF STEENWOL VLOKKEN. BIJ HET SLOPEN VAN DE WONINGEN KOMT DIT VRIJ. DIT IS NU BIJ EEN ENKELE WONING GEBEURD. WE HEBBEN ONDERZOEK GEDAAN HOE WE DIT KUNNEN VOORKOMEN. HELAAS IS ER GEEN GOED WERKENDE OPLOSSING OM DIT TIJDENS HET SLOPEN TE VOORKOMEN. ONZE SLOPER AANNEMER LAGEMAAT IS HIER ALERT OP EN ZORGT ERVOOR DAT DE BOLLETJES ZO GOED MOGELIJK OPGERUIMD WORDEN. HIERVOOR PLAATST HIJ HEKKEN MET ZEIL EN WORDEN DE POLYSTYREEN BOLLETJES OPGEZOGEN.
VANDAAG 14 MEI GELUKKIG GEEN TEMPEX BOLLETJES
VANDAAG I JUNI TEMPEX BOLLETJES IN OVERVLOED GELUKKIG GEEN WIND
3 JUNI
DE WITTE BOLLETJES WORDEN OPGEZOGEN
Terug naar boven